Cadeau in een ballon


Wilt u eens anders voor de dag komen op een feestje of een andere gelegenheid? Kies dan voor een cadeau in een ballon. Dit is een originele manier om iemand te verrassen! Wij kunnen de ballon voor u vullen met kleine ballonnetjes of confettislierten.
U kunt ook uw eigen cadeau laten verpakken. Een beertje, geld of iets anders met een breedte van ±11 cm en ± 35 cm lang. De ballon kunt u een dag van te voren laten maken. Zorg er wel voor dat de ballon niet in de buurt komt van scherpe voorwerpen of huisdieren.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van de opvulling van de ballon en wat u op de ballon wenst, zie voorbeelden onderaan de pagina. Klik hier voor een overzicht van de latex en folieballonnen en hier voor de Anagram en Qualatex folieballonnen.
Onderaan de pagina treft u voorbeelden aan van reeds gemaakte decoraties. Via het contactformulier kunt u uw keuze doorgeven.
U kunt kiezen uit onderstaande ballonnen. De ballonnen zijn gevuld met een folie zodat de print goed zichtbaar is. De ballonhoogte is ± 40 cm.
kado-in-een-ballon-geboorte-swirling-hearts-love-hearts
kado-in-een-ballon-polka-dots-just-married-filigree-hearts-happy-birthday
kado in een ballon daisies and dots flowers
Balloon Styling Tilburg cadeau in een ballon kado in een ballon ballonkado

Beren


Onderstaande beertjes kunt u kopen in combinatie met een cadeau in een ballon. Beertjes zijn zittend gemeten.
beertjes kado in een ballon
beertjes kado in een ballon2