Bezorging

Heeft u een grote personenauto of bestelbus? Dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld, ballonnenpilaren of een ballonnenboog zelf op te halen. De decoraties worden in delen samengesteld die u makkelijk zelf kunt opbouwen aan de hand van onze instructies.

Voor een spoedbestelling kunt u contact opnemen via 013-5903954 of 06-41239395 (ook whats app).

Bezorgkosten

Binnen Tilburg Reeshof worden bestellingen vanaf € 40,- op locatie bezorgd. Voor Tilburg en omstreken geldt dit voor een bedrag vanaf € 60,-.
Bezorging binnen Reeshof: € 5,- incl. btw
Bezorging buiten Reeshof (Tilburg, Gilze, Rijen, Dorst, Bavel, Dongen, Goirle, Riel, Loon op Zand): € 10,- incl. btw

Bezorging naar andere plaatsen: € 0,35 per km incl. btw, heen en terug vanaf Raamsdonkstraat 12 te Tilburg (of gratis afhankelijk van het bestelbedrag). De bezorgkosten worden berekend via de routeplanner van anwb. U kunt de decoraties ook op afspraak ophalen in Tilburg.

Borg

Voor een ballonnenboog, ballonnenpilaar, hart op een frame vragen wij borg van € 10,- per standaard/frame. Deze kunt u binnen 4 weken terugbrengen. Indien de bezorglocatie meer dan 25 km is, dan kunnen wij ervoor kiezen om de standaarden achter te laten tegen een kleine vergoeding van € 7,50 per standaard (of gratis afhankelijk van het bestelbedrag).