Bezorging

Heeft u een grote personenauto of bestelbus? Dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld, ballonnenpilaren of een ballonnenboog zelf op te halen. De decoraties worden in delen samengesteld die u makkelijk zelf kunt opbouwen aan de hand van onze instructies.

Voor een spoedbestelling kunt u contact opnemen via 013-5903954 of 06-41239395 (ook whats app).

Bezorgkosten

Binnen Tilburg Reeshof worden bestellingen vanaf € 40,- op locatie bezorgd. Voor Tilburg en omstreken geldt dit voor een bedrag vanaf € 60,-.
Bezorging binnen Reeshof: € 5,- incl. btw
Bezorging buiten Reeshof (Tilburg, Gilze, Rijen, Dorst, Bavel, Dongen, Goirle, Riel, Loon op Zand, Kaatsheuvel: € 10,- incl. btw

Bezorging naar andere plaatsen: € 0,35 per km incl. btw, heen en terug vanaf Raamsdonkstraat 12 te Tilburg (of gratis afhankelijk van het bestelbedrag). De bezorgkosten worden berekend via de routeplanner van anwb. Kies bij "autoroute opties" voor de kortste route. U kunt de decoraties ook op afspraak ophalen in Tilburg.

Borg

Voor een ballonnenboog, ballonnenpilaar, hart op een frame vragen wij borg van € 10,- per standaard/frame. Deze kunt u binnen 4 weken terugbrengen. Indien de bezorglocatie meer dan 25 km is, dan kunnen wij ervoor kiezen om de standaarden achter te laten tegen een kleine vergoeding van € 7,50 per standaard (of gratis afhankelijk van het bestelbedrag).