Ballonnenmuur

Tijdens de coronacrisis zijn wij gewoon bereikbaar van maandag tot en met zondag tussen 08:00-20:00 uur (013-5903954).
Cadeau in een ballon: Ik denk aan je
Een ballonnenmuur kunt u bijvoorbeeld gebruiken op een podium of voor het afschermen van een plek of gewoon ter decoratie. Wij kunnen hierin uw logo, cijfers of letters verwerken. De muur wordt op maat gemaakt.
Wij maken van te voren een design naar uw wensen, zodat u precies weet hoeveel vierkante meters de muur wordt. Heeft u vragen hierover? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!
Via het contactformulier kunt u uw keuze doorgeven.
Bent u op zoek naar huwelijksdecoraties? Neemt u dan een kijkje op onze speciale huwelijkspagina.
Deze ballonnenmuur is 3 x 3 meter en is gebruikt als fotowand. Wilt u een muur laten maken in combinatie met grote ballonnen of een muur met bijvoorbeeld zijden bloemen verwerkt met ballonnen? Neemt u vrijblijvend hierover contact met ons op via het contactformulier.

Balloon Styling ballonnenmuur ballonnenwand

Wij kunnen ook uw logo verwerken in een ballonnenmuur. De prijs is op aanvraag.

pilaar-en-muur
Staat uw gewenste decoratie er niet bij of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 013-5903954.
Zie hier voor de bezorgtarieven.
kleuren1
fashion standard colors
Ballonnen hebben een beperkte levensduur. Dit is afhankelijk van waar u de ballonnen plaatst. Binnen kan de decoratie tot wel 2 weken (of langer) mooi blijven. Buiten is dit afhankelijk van de temperatuur en het weer. Wij raden aan om decoraties 1 dag van te voren of op dezelfde dag te laten bezorgen.