Ballonnenmuur

Een ballonnenmuur kunt u bijvoorbeeld gebruiken op een podium of voor het afschermen van een plek of gewoon ter decoratie. Wij kunnen hierin uw logo, cijfers of letters verwerken. De muur wordt op maat gemaakt.
Wij maken van te voren een design naar uw wensen, zodat u precies weet hoeveel vierkante meters de muur wordt. Heeft u vragen hierover? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!
Via het contactformulier kunt u uw keuze doorgeven.
Bent u op zoek naar huwelijksdecoraties? Neemt u dan een kijkje op onze speciale huwelijkspagina.
Per m²: € 25,- alleen grote ballonnen
Per m²: € 35,- inclusief kleine ballonnen

Metallic ballonnen + 1,50 per m².

Prijzen zijn incl. 21% BTW.
pilaar-en-muur
Staat de gewenste afmeting er niet bij of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

De bezorgkosten zijn € 0,35 per km incl. btw, heen en terug vanaf Raamsdonkstraat 12 te Tilburg (of kosteloos afhankelijk van het bestelbedrag). U kunt de decoraties ook op afspraak ophalen.

De borg is € 10,- per standaard. Op afspraak kunt u binnen 4 weken de standaard(en) terugbrengen. U krijgt de borg dan terug. Indien de bezorglocatie meer dan 25 km is, dan kunnen wij ervoor kiezen om de standaarden achter te laten tegen een kleine vergoeding van € 5,- per standaard.
kleuren1
fashion standard colors
Ballonnen hebben een beperkte levensduur. Dit is afhankelijk van waar u de ballonnen plaatst. Binnen kan de decoratie tot wel 2 weken (of langer) mooi blijven. Buiten is dit afhankelijk van de temperatuur en het weer. Wij raden aan om decoraties 1 dag van te voren of op dezelfde dag te laten bezorgen.