Heliumballonnen

Heliumballonnen kunnen voor elke gelegenheid worden gebruikt. Uw ruimte krijgt met deze ballonnen een prachtige uitstraling! Het blijft een leuke versiering voor aan het plafond, als tafeldecoratie of als gronddecoratie. Maar ook om uit te delen of om op te laten.
Heliumballonnen zweven gemiddeld 8 tot 12 uur. Dit hangt mede af van de grootte van de ballon en de weersomstandigheden. Met een hi-floatbehandeling kan de zweeftijd verlengd worden tot ca. 2 dagen. Hi-float is een gel die in de ballon wordt aangebracht.
De kleuren kunt u zelf bepalen aan de hand van de kleurenkaart. Metallic/pearl ballonnen + € 0,15 per ballon. Bedrukte ballonnen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Hi-float behandeling per ballon: € 0,35.

Standaard tafel- en gronddecoratie

Luxe tafel- en gronddecoratie

De voorbeelden van heliumballonnen kunnen zowel als tafeldecoratie of als gronddecoratie gebruikt worden. De standaard van de decoratie bestaat uit 8 kleine ballonnen met een verzwaard ballonnengewicht. Indien u de ballonnen gebruikt voor gronddecoratie, dan zullen wij de linten langer maken.
De kleuren kunt u zelf bepalen aan de hand van de kleurenkaart.
Neemt u een kijkje op de pagina´s ballonnen met een print en doorzichtige ballonnen en folieballonnen .Hier vindt u ballonnen voor diverse gelegenheden, zoals voor een verjaardag, huwelijk of geboorte. Op sommige ballonnen geldt een toeslag. Deze staat bij de ballon vermeld.


Cloudbuster

Een cloudbuster is een reuzeballon gevuld met helium. De ballon wordt aan de onderkant voorzien van 4 mini ballonnetjes en staat op een verzwaarde standaard van 8 kleine ballonnen. Wij raden aan om de cloudbuster binnen te zetten omdat de ballon al door een matige wind niet rechtop staat. De mini cloudbuster kan ook op de tafel gezet worden.
De kleuren van de onbedrukte topballonnen kunt u zelf bepalen aan de hand van de kleurenkaart. De bedrukte ballonnen vindt u op de pagina topballonnen met print.
Hier vindt u ballonnen voor diverse gelegenheden, zoals voor een verjaardag, huwelijk of geboorte. Op sommige ballonnen geldt een toeslag. Deze staat bij de ballon vermeld.
De decoraties worden kant en klaar bij u op locatie bezorgd. De bezorgkosten zijn € 0,35 per kilometer heen en terug vanaf Raamsdonkstraat 12 te Tilburg. U kunt de decoraties ook op afspraak ophalen.

vendor heliumballonnen
kleuren1
fashion standard colors
Ballonnen hebben een beperkte levensduur. Dit is afhankelijk van waar u de ballonnen plaatst. Binnen kan de decoratie tot wel 2 weken (of langer) mooi blijven. Buiten is dit afhankelijk van de temperatuur en het weer. Wij raden aan om decoraties 1 dag van te voren of op dezelfde dag te laten bezorgen.